Verven dierenhuiden

Afgelopen zondag was ik op de Stoffenbeurs in Dordrecht. Heerlijk om daar rond te snuffelen en inspiratie op te doen. Soms ook om tot nadenken aangezet te worden.

Ik zag namelijk ook een kraam met dierenhuiden. De mooiste huiden heb ik gezien van de diverse dieren. Alleen kwam ik ook dit tegen.

image

Ja je ziet het goed: een drietal schapenvachten, waar twee toch in de opvallende kleuren turquoise en rood. Nu weet ik dat dit inderdaad ook verschil van smaak kan zijn, of je dit mooi vindt. Zelf persoonlijk zou ik voor dit soort huiden de kleur zo natuurlijk mogelijk willen houden, dus eerder voor de witte variant kiezen. Maar ik zie wel het werk en de tijd en de moeite erin, die ervoor genomen is, om deze kleuren zo goed en mooi te krijgen.

Hoe denk jij daarover? Zou jij wel voor de andere kleuren kiezen? En waarom? Ik ben benieuwd 🙂

Advertenties

Auteur: Knitting Gwen

Welkom! Mijn naam is Gwen en ik hou erg van van breien en alles wat met wol, garen, stoffen en dergelijke te maken heeft. Dit kan heel breed zijn: van wat ik zelf maak, wat ik zie bij anderen, op festivals, markten, in musea, kunst, designs enzovoorts. Kortom: ik ben een knitting en yarnaddict!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s