Workshops geannuleerd

In het Onderwijsmuseum in Dordrecht is momenteel de tentoonstelling “Van het naadje en de kous” gaande, nog tot en met 20 mei as. Naar aanleiding van deze tentoonstelling werden diverse workshops georganiseerd. Ik had me op twee hiervan ingeschreven, namelijk “Kabels breien” en “Brei je eigen pronkrol”. Het zou op een leuke locatie zijn (hoeveel workshops doe je in een museum?) en als klapper zou Puk Vossen deze workshops geven. Je leest het goed inderdaad: zou. Helaas heb ik een mailtje ontvangen dat deze geannuleerd zijn wegens te weinig belangstelling. Best jammer eerlijk gezegd. Ik had namelijk me er wel op verheugd. Zeker die met de pronkrol leek me erg apart om te doen: geen standaardworkshop naar mijn idee. Dat maakte het wel interessant voor me. Maar helaas zal ik dus toch verder moeten zoeken naar andere workshops. Dus: hup en zoeken naar de volgende workshop.

Advertenties

Auteur: Knitting Gwen

Welkom! Mijn naam is Gwen en ik hou erg van van breien en alles wat met wol, garen, stoffen en dergelijke te maken heeft. Dit kan heel breed zijn: van wat ik zelf maak, wat ik zie bij anderen, op festivals, markten, in musea, kunst, designs enzovoorts. Kortom: ik ben een knitting en yarnaddict!

5 gedachten over “Workshops geannuleerd”

    1. Ja inderdaad, ik las vanochtend pas het mailtje. Die was in de spammap terechtgekomen, vandaar dat ik het ook niet eerder zag. Het was namelijk donderdag al gestuurd. Inmiddels hebben ze het geld al gestorneerd, wel netjes.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s