Beste wensen voor 2019

Lange tijd heb ik door omstandigheden niet meer geblogd. Te druk om rustig te zitten en te schrijven… Gelukkig heb ik wel tussendoor de tijd gehad voor breien, dus het afgelopen jaar heb ik wel wat projecten kunnen afronden. Later hierover meer in een ander blog.

Voor nu nog de beste wensen voor 2019. Voornemens voor het nieuwe jaar? Nu eens eindelijk dat ene langdurige, grote project (een inmiddels al über-kingsize deken voor een tweepersoonsbed, waarover in een ander blog ook meer) afronden, verder vooral gebruik maken van mijn eigen stash. Hoe is het met jullie voornemens? Of doe je daar (bewust) niet aan?

Auteur: Knitting Gwen

Welkom! Mijn naam is Gwen en ik hou erg van van breien en alles wat met wol, garen, stoffen en dergelijke te maken heeft. Dit kan heel breed zijn: van wat ik zelf maak, wat ik zie bij anderen, op festivals, markten, in musea, kunst, designs enzovoorts. Kortom: ik ben een knitting en yarnaddict!

3 gedachten over “Beste wensen voor 2019”

      1. Ik wil me meer gaan focussen op breien met plantaardige/vegan garens en dan ook dingen maken die minder vervuilend zijn voor het milieu.

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s