Update projecten

De laatste tijd heb ik niet veel meer bericht, laat staan een bericht opgesteld over de status van mijn projecten. Ik heb in de tussentijd zeker niet stil gestaan met breien, maar door omstandigheden ben ik al blij met wat breitijd. Daardoor kom ik niet altijd toe aan blogtijd. Vandaar nu eens maar een update over een project.

Zo heb ik bijvoorbeeld eind vorig jaar een driehoekige blauwe sjaal gebreid, om zo op een andere manier mijn voorraad wol te kunnen gebruiken. Het is een makkelijk patroon (gebaseerd op het patroon Simple Soft Shawl van Lynne Ashton, dat terug te vinden is op Ravelry), dat vooral uit rechte steken en yarnovers bestaat. In het oorspronkelijke patroon, moet je ook averechtsbreien, dit heb ik echter niet gedaan in dit project. Dit was namelijk een project, waar ik vooral ’s avonds voor de tv of onderweg in de trein aan werkte. Daarom vond ik het prettiger om niet te hoeven opletten, of ik averechts of rechts moest breien. Het lichtblauwe garen is van Wibra Bianca (100% acrylic), dat ik eerder voor sjaals voor kinderen gebruikte. Dit was nog een restje van die eerdere projecten. Dat geldt ook voor het donkerblauwe garen. Dat is van Katia Merino Baby (100% merinowol).

Auteur: Knitting Gwen

Welkom! Mijn naam is Gwen en ik hou erg van van breien en alles wat met wol, garen, stoffen en dergelijke te maken heeft. Dit kan heel breed zijn: van wat ik zelf maak, wat ik zie bij anderen, op festivals, markten, in musea, kunst, designs enzovoorts. Kortom: ik ben een knitting en yarnaddict!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s