Update projecten

De laatste tijd brei ik veel, maar blog ik weinig. Door tijdsgebrek moet ik bepaalde zaken nu eenmaal iets anders indelen qua tijd 😉

Wat heb ik inmiddels afgerond? Een serie babymutsjes en -sokjes voor jongens. De laatste tijd worden er veel jongens geboren, dus mijn voorraad cadeautjes moest weer aangevuld worden. Dit heb ik gedaan met het garen Anne, dat ik ooit eens heb gekocht bij Big Bazar. Dit was tevens een mooie gelegenheid om dit garen eens op te maken.

Verder werk ik momenteel nog aan een grote sprei. Ooit lang geleden aan begonnen met garen van de Wibra. Hierbij een foto om een indruk te krijgen van de grootte.

Daarnaast ben ik aangestoken door het shawlvirus: ik heb er twee onder bewerking. Eenmaal met lichtroze en bruin van Annell (naald 3) en eenmaal Wibra Dina rood (naald 5,5). Later weer update van deze lopende projecten.

Auteur: Knitting Gwen

Welkom! Mijn naam is Gwen en ik hou erg van van breien en alles wat met wol, garen, stoffen en dergelijke te maken heeft. Dit kan heel breed zijn: van wat ik zelf maak, wat ik zie bij anderen, op festivals, markten, in musea, kunst, designs enzovoorts. Kortom: ik ben een knitting en yarnaddict!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s